Your table is ready
  • 1988

    ניחוח איטלקי קלאסי ומודרניות פורצת

    גבולות הם אלו שהפכו את מסעדת פרונטו

    הוותיקה למוסד תל אביבי מרגש. כאשר שב

    במאי הקולנוע רפי אדר ממחוזות איטליה,

    הוא מיהר לעטוף את לב הבוהמה התל

    אביבית בנעימה איטלקית חמימה,

    וייסד אדר את חזונו להקים בית איטלקי במדינת

    תל אביב

  • 2010

    אל רפי חבר ילד הפלא של הקולינריה היש-

    ראלית, דייוויד פרנקל, אשר הספיק לצבור

    ניסיון במסעדות הטובות ביותר בעולם.

    השילוב של השניים, הפך את פרונטו לחוויה

    של מסורת איטלקית קלאסית המשלבת

    אקלים ים תיכוני. הכניסה לפרונטו מעוררת

    תחושות של שיבה לידידה ותיקה. מפות

    צחורות על השולחנות, קבלת פנים חמה,

    שירות אדיב וחסר יומרות, חיבוק חם ואישי

    הן עם לקוחות ותיקים והן מזדמנים הנקרים

    בדרכה. כשיושבים, הגעגועים לאיטליה

    שוככים במידת מה, עד שאפשר בקלות

    להעתיק את המסעדה לרומא או לפירנצה

  • 2014

    במישור מקביל מתפרצת עשייה מודרנית,

    בדגש על חומרי גלם טריים ומרעננים פרי

    יצירתו של דייוויד פרנקל. במנות הנשז-

    רות בקפידה מצליח השף לנסוך תחושה

    של ים תיכון וחדשנות, ועם זאת לשמר

    ערגת געגועים למוכר והבטוח. השילוב

    של קלאסיקה עם ביצוע מודרני, המלווה

    באווירה המיוחדת שחלל המסעדה וצוות

    המקום מעניקים לאורחים יוצרים חוויה

    קולינרית מלאה ומשמחת שהופכת את

    פרונטו לאחת מהמסעדות הטובות בארץ 

במהלך השנים התאספו בביתנו פרסונות צבעוניות אשר לימים הפכו למשפחת פרונטו החמה והמגוונת. פרונטו הפכה לביתם של אמנים ואנשי רוח שעובדים במקום. בחווית השירות הגבוהה שמעניקה לאורחיה, פרונטו מספקת מפגש מרענן ומעניין עם מבחר צעירי העיר שיארחו אתכם כאילו ישבתם בסלון ביתם. ואלו הם האנשים.
  • David Frenkel
    Chef
    דהשף דיוויד פרנקל מוביל את פרונטו ועומד מאחורי הפיכתה למסעדת שף מודרנית ומעודכנת. למרות גילו הצעיר לדיוויד ניסיון מרשים, משרכש את הכשרתו הקולינרית בניו יורק, התחנך בלימודי קונדיטוריה בFCI ומחזיק ברזומה שלו נסיון עבודה במסעדות המובילות בעולם, בין 'פלאי' הניו-יורקית, אל 'פרסה' של תומס קלר ועד מסעדת 'מוגריץ' היוקרתית בעיירה סן סבסטיאן. לאחר שעבד במסעדת 'נובה' הדנית, המדורגת כמסעדה הטובה ביותר בעולם, שב ארצה והצטרף לפרונטו כשף המוביל. ב2011 הוכתרה המסעדה על ידי קולגות מקצועיים, כמסעדת השנה ודיוויד פרנקל כשף השנה
  • Rafi Adar
    Founder
    אין פרק בחייו של רפי שלא צועק איטליה, מקושט במפה לבנה או סיפור משובח על פליני. רפי חזר מאיטליה בתחילת שנות ה-70. כחלק מהזיית ליבו הקים את פרונטו, ולא משיקולים עסקיים, אלא אהבה נקייה לתרבות ולאוכל האיטלקי שהפך עם השנים למוסד קולינרי ולביתם של מובלים חברתיים והבוהמה התל אביבית. "אף פעם לא חשבתי להיות 'מסעדן', חשבתי לפתוח לי פינה קטנה של איטליה, לבסס אותה ולהמשיך הלאה. מהר מאוד הבנתי שמסעדה היא למעשה הפקה בלי הפסקה, שמתחילה כל בוקר, נמשכת בצהריים, מסתיימת בלילה ומתחילה בבוקר למחרת מחדש"
  • Yehudit Sola- Adar
    Co-Founder
    דוגמנית ושחקנית שזהרה בשנות השישים, סולה מזכירה מקומות ואנשים שפעם נטפו מהם טיפות זהב. פרונטו היא זירת התיאטרון הפרטית שלה שבה היא מופיעה שלושה לילות בשבוע ומארחת בין ברכת שלום אחת לאחרת, על קבלת פנים חמה באותה נימה אישית הן את הלקוחות הקבועים והן את החדשים שהגיעו למקום מוגן ומרגש והנה עוד דקה ההצגה מתחילה
Choose your
Familia

המתנה המושלמת

שובר מתנה לפרונטו.

 

 

מסעדת פרונטו מאפשרת לכם

רכישה מיידית של שובר מתנה

מפנק. בתוך זמן קצר ממלאים את

הפרטים ואחד מנצגינו יחזור

אליכם בהקדם

 

 

לחצו להזמנת המתנה >

Pronto Familia

הצטרפות למועדון החברים

 

 

 

 

< לחצו להצטרפות
*From

לחץ לתקנון
*To
 
01
אפשר להזמין אותכם לעסקית על חשבוננו?
על כל 6 ארוחות עסקיות - הארוחה השביעית עלינו,חינם
02
חברות שווה כסף - על כל ארוחה שאינה בעסקית, צברו
5% לשימוש בארוחה הבאה שלכם במסעדה
03
חוגגים יום הולדת? - בואו לפרונטו וקבלו מאיתנו בקבוק יין
לחגוג את המאורע
04
חוגגים יום נישואין? - בקבוק יין מבעבע עלינו, להתחיל
את הערב בשמח
*From
*To
 

מלאו את הפרטים וכרטיס
המועדון שלנו ימתין לכם כבר בביקור הבא

Feeling Social?
s